Revelion 2012 în Bucureşti: Radisson Blu
Pentru aceia dintre voi care vor rămâne de revelion în Bucureşti, BeWhere! a făcut o trecere în revistă a ofertelor restaurantelor si hotelurilor din oraş.
Meniul conţine somon afumat, home-made foie gras, fructe de mare, clătite cu raţă, somon cu praz şi sos de şofran, orez basmati şi o sticlă de vin spumant. Special pentru copii, există şi un Kids Corner cu meniu special şi program cu jocuri şi animatori. Preţul este de 220 de lei pentru o persoană, iar discountul pentru copii este de 50%.
De Revelion, cei de la hotel au plănuit câte o seară festivă în fiecare dintre cele 3 restaurante ale sale: Caffé Città, Prime Steak & Seafood şi Le Bistro. La Prime Steaks & Seafood vă puteţi delecta cu o serie de delicatese, de la budincă de trufe negre şi trigon umplut cu raţă gătită în sos propriu la spumă de somon asezonată cu icre roşii. La Caffé Città veţi găsi preparate, muzică şi atmosferă cu specific italian.
Din meniu: carpaccio de vită cu trufe negre, tagliatelle cu creveţi, ciuperci porcini şi caviar roşu sau tort tradiţional italian Pandoro cu sos sabayon. Iar restaurantul belgian Le Bistro îşi aşteaptă invitaţii pe 31 decembrie cu un meniu festiv care include clătite umplute cu fructe de mare asezonate cu sos de şofran, cotlet de miel cu sos de vin roşu şi varză de Bruxelles sau Tort Bouche de Noël. Şampania este din partea casei.
Preţurile sunt de 150 de lei la Le Bistro, 200 de lei la Caffé Città şi 350 de lei la Prime Steak & Seafood. Oaspeţii pot alege unul dintre meniurile festive sau pot comanda à la carte.