Revelion 2012 în Bucureşti: Carol Parc Hotel
Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cină la unul dintre numeroasele restaurante de hotel. Continuăm lista cu Carol Park Hotel
Ocolul pământului în 12 paşi, adică meniu cu 12 specialităţi internaţionale. Asta promite boutique hotelul din palatul Şuter. Dacă petreceţi Revelionul aici, aveţi ocazia să admiraţi spectacolul de lumini şi artificii din cel mai înalt punct natural al Bucureştiului, vârful dealului Filaret.
Încercaţi, cu această ocazie, şi meniul Fine Cuisine care numără foie gras, St. Jacques, vită argentiniană, cod negru din Alaska, file de căprioară, parfe din castane, panna cotta cu scorţişoară. Dacă vă petreceţi şi noaptea la hotel, a doua zi vă puteţi delecta cu un brunch raw-vegan.
Biletul la petrecere costă 248 de euro (sau 180 de euro, dacă alegeţi să vă şi cazaţi aici; preţul camerei nu este inclus).