[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 24/07/2012

Turul Bucureştiului cu Bicicleta – programul evenimentelor

Turul Bucureştiului cu Bicicleta – programul evenimentelor

Pe 1 septembrie, TBB va organiza primul eveniment aero-ciclistic din România, pe Aerodromul Şirnea.

Primul eveniment va avea loc pe 26 august – TBB Treasure Hunt 3.0. Ediţia a treia va începe de la ora 12:00, în Parcul Herăstrău, în faţa Grădinii Japoneze (aleea spre Arcul de Triumf). Evenimentul cuprinde 4 probe, iar primele două echipe care vor aduna cele mai multe puncte vor primi premii din partea partenerilor. Echipele vor primi o listă cu obiective din Bucureşti pe care vor trebui să le găsească/pozeze/afle informaţii în cel mult două ore. Nu există taxă de înscriere, iar înscrierea se face ad-hoc.

Pe 1 septembrie, pe Aerodrom Şirna, va avea loc primul eveniment aero-ciclistic din România. Întâlnirea va avea loc la ora 8:00, în Piaţa Presei Libere. Sosirea va avea loc în jurul orei 11:00, fiind urmată de o masă (gulaş făcut chiar la aerodrom), zbouri cu avionul, „joculeţe”. Plecare spre Bucureşti va avea loc la 17:30. La aerodrom, 10 dintre participanţi (prin tragere la sorţi) vor zbura gratuit cu avionul aerodromului, unul câte unul, timp de 15-20 de minute. Pentru a acoperi cheltuielile, participanţii vor achita 20 de lei/persoană.

Pe 23 septembrie va avea loc o nouă competiţie în Campusul Politehnicii.