DestinNație AdrianNaidin.ro – un pas înainte, după șocul vieții
Pe 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, începând cu ora 20:30, destinația este AdrianNaidin.ro.
La finalul lunii septembrie artistul Adrian Naidin a trecut printr-o mare încercare a vieții, o încercare care i-a pus viața în pericol, iar urmările îl puteau face să spună adio muzicii.
Artistul se afla în acel moment într-una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale și urma să lanseze în cadrul unui concert la Teatrul Național din București primele elemente importante de comunicare ale proiectelor sale artistice, spectacolul intitulându-se sugestiv, AdrianNaidin.ro.
A urmat o perioadă de incertitudine și speranță, mulți oameni frumoși fiindu-i alături, ajutându-l să treacă peste nefericitul accident. Credința și voința lui Adrian au fost puternice și el a reușit, chiar și nerefăcut total, să își reia activitatea muzicală și să reprogrameze spectacolul amânat din 10 octombrie, în data de 26 decembrie.
Spectatorii vor putea să asculte melodii compuse de artist în ultimii trei ani, câteva melodii compuse în perioada de convalescență și, pentru că este a doua zi de Crăciun, câteva colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian.
Alături de Adrian Naidin, pe scenă, se vor afla artiști cu care acesta colaborează de mai mulți ani, precum Cătălina Naidin, Ionuț Micu și Adrian Andrei.
Cătălina Naidin – vioară și voce. A absolvit Academia de Muzică Gheoghe Dima din Cluj, specializarea Pedagogie Muzicală, ocupă în prezent postul de director al Centrului Muzical Naidin Concerts.
A obținut premii naționale și internaționale la concursuri renumite de interpretare muzicală.
Ionuț Micu – tobe. A început să cânte la vârsta de 9 ani, la acordeon. La 11 ani avea prima trupă, de heavy metal, apoi și-a descoperit adevărata vocație: tobele. A fost îndrumat, încă de la vârsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Țăndărică. A cântat inițial în formația Talisman, au urmat Krypton, Compact și, mai apoi, Phoenix. În prezent este liderul formației RIT, a cărui gen de muzică este un amalgam de muzică rock și etno.
Adrian Andrei – chitară. Adrian Andrei este compozitor, chitarist și profesor de chitară la Școala Gimnazială de Arte nr.3 din București. A obținut premii la cele mai importante concursuri de chitară din țară și a susținut numeroase recitaluri atât solo cât și împreună cu frații săi, Constatin și Aurelian, cu care formează trio-ul de chitare intitulat Trio Andrei. De mai bine de doi ani, activitatea lui Adrian Andrei pe scenele din București a făcut ca muzica sa, alături de interpretarile sale inspirate să fie un reper în viața artistică a capitalei.
Adrian Naidin - a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduta”, Secția Violoncel și Muzică de Cameră. A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003 a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzica de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.
Cu siguranță căutările sale, ca artist, au găsit în inimile melomanilor nu doar răspunsuri la frământările și efervescențele interioare dar și o admirație profundă pentru simplu și frumos.
Născut și crescut în Ardeal, din tata oltean și mama basarabeancă, lui Naidin îi place să spună: “Tatăl meu este din Oltenia, deci 50% sunt oltean. Mama mea este din Basarabia, deci 50% sunt moldovean și 50% sunt ardelean. Deci, sunt 150% român”.
Persoanele care nu au returnat biletele la spectacolul anunțat anterior, au locurile deja rezervate, biletele cumpărate rămânând valabile.
Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete TICKETNET din Unirea Shopping Center, etaj 2, casa de bilete a TNB și online pe: www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro și www.iabilet.ro.