[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 12/11/2012
Bucureşti Spectacolul Coldplay Live 2012 va fi transmis în ţări din Europa, Asia, America şi Africa.

Coldplay Live 2012 – spectacol transmis în peste 50 de ţări

Coldplay Live 2012 – spectacol transmis în peste 50 de ţări

Marţi, 13 noiembrie, de la ora 20:00, mai multe cinematografe din reţeaua Cinema City (Cotroceni, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Cluj) vor transmite înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay.

Mergi?

Fanii trupei Coldplay vor putea urmări la Cinema City secvenţe din concertul aniversar de 9 ani al formaţiei. Spectacolul va putea fi urmărit la cea mai bună calitate, datorită proiectoarelor Kinoton şi Christie şi a sunetului Dolby Digital Surround, disponibile în cinematografele Cinema City.

Coldplay Live 2012 va putea fi vizionat pentru o singură noapte, într-un singur spectacol în cinematografele din peste 50 de ţări, spectacol care cuprinde secvenţe din show-urile pe care trupa le-a susţinut la Paris, Montreal, precum şi prestaţia din cadrul festivalului Glastonbury 2011.

„Suntem extrem de încântaţi de faptul că le putem oferi iubitorilor de cinema nu numai filme noi, ci şi o experienţă unică, o evadare în turneul mondial Coldplay pe care vor avea ocazia să o experimenteze numai în cinematografele noastre”, a spus Ioana Ionescu, marketing manager Cinema City România.

Coldplay Live 2012 a fost regizat de Paul Dugdale, cel care a realizat şi Live at the Royal Albert Hall şi World’s On Fire, semnate Adele, respectiv Prodigy.