Subway
Într-o dimineață de luni, la 9:30 ante-meridian, comandam două sandwich-uri la recent deschisul Subway.
De ce? Pentru că joia și sâmbăta după-amiază, când am vrut să cumpăr, cozile înaintau FOARTE încet. Mă tot gândesc, de atunci: de ce ar aștepta cineva o oră pentru niște „senvișuri”? Pentru fast-food? Sunt cu atât mai mirat cu cât la Berlin rareori era cineva la acest furnizor de haleală pe bandă rulantă. Revenind la București, am vrut să iau unul cu pâine cu parmezan și oregano și unul cu miere și ovăz. Am primit... pâine integrală și albă cu susan. „Decât” astea erau.
O scurtez: ingredientele sunt destule, inclusiv pentru vegetarieni, cu gust rezonabil. Puteți opta pentru varianta 15 sau 30 cm. Eu am ales două baze de 30 cm, unul cu friptură de vită și unul cu salam picant italian, la care am adăugat legume și sosuri.
Am plătit 35,50 lei pentru două sandwich-uri, am pedalat relaxat până acasă, unde le-am deschis. Erau destul de bune, dar fusesem taxat și pentru unul de 15 cm cu șuncă și curcan. Cred c-a fost fără intenție...