[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 8/11/2012
Bucureşti The Kitchen, Benjamin Franklin 9

Slow food: The Kitchen

Slow food: The Kitchen

Sau, altfel spus, „Slow food to take home”, așa cum stă scris pe reclama de deasupra intrării în acest spațiu din centrul Bucureștiului, unde puteți mânca foarte bine, adică mâncarea este gătită de pe o zi pe alta, în cantități rezonabile și ...

Mergi?

... unde, dacă veniți, ca mine, după 3pm, nu prea mai aveți din ce alege. În acea după-amiază am „prins” o tocană de vită cu ardei gras și condimente picante, foarte bine pregătită, cu un amestec blând de texturi, gusturi și arome com­plementare. Și, lucru important, vita era foarte bine gătită, nu se dezintegra când o mestecam. Am avut cartofi picanți la cuptor și o salată de ardei gras și ridichi lângă. A fost foarte bun și toate aste m-au costat cam 35 de lei. Din păcate, nu mai era desert, despre care auzisem doar laude, așa că am revenit, pe la 11:30, într-o zi de miercuri, dar tot ghinionist am fost, pentru că, mi s-a spus, desertul e adus doar luni (tocmai ratasem o prăjitură cu nucă de cocos și lămâie). Eh, asta e, next time. Dar, dacă tot venisem, m-am mulțumit cu o supă cremă de morcovi ( 12,70 lei, caldă, dulce și aromată), pe care am mâncat-o cu o budincă de măsline și legume (11,25 lei, colorată, fragedă, gustoasă), și am terminat cu pulpă de pui umplută cu ciuperci și varză (10,40 lei, fragedă, rumenită, bună și asta v-o spune cineva care nu comandă pui în restaurante), piure de cartofi (7,20 lei) și bucăți mari de legume la cuptor (10 lei, picante și cu texturi variate). Bune, gustoase, dar tot mi-a rămas gândul la desert, mai ales că am băut o reconfortantă cacao cu lapte (9 lei). Deci, pe luni! 

The Kitchen, Benjamin Franklin 9, 0740.055.549