[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 2/02/2012
Restaurante din Bucureşti: Steak House

Restaurante din Bucureşti: Steak House

Dacă veți mânca ce vedeți în fotografie veți vedea de ce bucata asta de carne se numeşte T-Bone. Eu am comandat bucata cea mai mare din meniu (66.90 lei), adică pe cea de 500 de grame (crudă).

Pe grătar (cu urmele distincte) a stat cam 25 de minute, după care s-a oprit în faţa mea, împreună cu salata de rucola cu parmezan şi cherry (15 lei) şi cartofii aurii (5.90 lei), plus sosul sweet chilly (3.50 lei). Cum niciun grătar din lume nu funcţionează pe uscat, paharul de vin roşu (4 lei) românesc, băubil, a rotunjit masa.

Cum e carnea? Îmi vine să spun mergeţi şi încercaţi, cu încredere. Dar trebuie să adun vreo trei sute de cuvinte... So, e printre cele mai bune fripturi de vită pe care le-am mâncat. Nu-i de mirare, numele face renumele. Da, e o franciză cu alte două (sau trei) localuri.

Spaţiul din Pache nu-i foarte mare, e destul de confortabil, cu personal amabil şi cunoscător şi, of course, cu mâncare delicioasă. Mediu făcută a fost bucata de vită argentiniană (e mai scumpă, dar vine direct maturată şi e mult mai bună decât cea românească) pe care am cerut-o şi am primit-o: la tăiere (neapărat perpendicular pe fibră) rozul suculent din mijloc era încadrat de două dungi arămii.

Yummy! Să plec fără desert? No way! Tortul fondant (9.90 lei), mai degrabă un soi de mousse cu îngheţată deasupra, a încheiat o după-amiază duminicală reuşită. Eh, am păstrat pentru final ce-i mai bun: Sâmbătă&duminică, toate preparatele din carne de vită au reducere 30%. Not bad at all!

 

Restaurant Steak House

Pache Protopopescu 60
031.432.74.29