[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 4/04/2012

Prin cartier: Trattoria Perche No

Prin cartier: Trattoria Perche No

Am descoperit o trattoria în zona Piaţa Muncii. „De ce nu?”, am zis. Mese pline, clienţi de-ai casei, clienţi din alte ţări, bucătărie „de la bunica” combinată cu cea italienească.

Dacă nu aveţi pretenţii în materie de design interior (localul este îmbrăcat în lemn, însă geamurile sunt din termopan, iar ca elemente de decor veți găsi fulare de microbist şi fotografiile patronului cu celebrităţi ce i-au pășit pragul), merită să intraţi pentru mâncare. Chiar e savuroasă. Un prieten mi-a recomandat localul pentru ciorba cu coadă de vită (12 lei). Doar aici se găteşte, mi s-a mai spus în aceeași recomandare.

 

Așa că am străbătut orașul din Drumul Taberei special pentru asta. Nu regret. Bolul cu zeamă a venit după jumătate de oră, ce-i drept, însă aburind, cu câteva fire de pătrunjel deasupra, ardei iute şi smântână alături. Gust acrişor, desăvârşit. Aş mai recomanda ceva şi din bucătăria Peninsulei: spaghetti cu pui şi votcă. Interesantă alăturare! În plus, în meniu găsiţi pizza de toate felurile, cu preţuri între 12 şi 22 de lei. Am încercat şi plăcinta bunicii, de mere: cât se poate de proaspătă, cu frişcă şi îngheţată (8 lei). Două bucăţi atât de mari, încât n-am putut să le dovedesc. La capitolul băuturi, berea e multă şi ieftină (de la 5 lei). Muzica italienească, și ea, de la Ricardo Cocciante la Zucchero. Concluzia: de ce nu un prânz prin alte cartiere?  

 

Restaurant Trattoria Perche No

 Bulevardul Basarabiei 76C
031.425.59.28



Vizualizare hartă mărită