Restaurante
Restaurant rusesc: Tchaikovsky
Aşezat pe una dintre străzile care dau spre podul de la fosta Operetă, acest restaurant e plăcut, elegant, dar nu greoi, chiar dacă din tavanul încăperii de la parter atârnă un candelabru măricel.
Restaurante româneşti: Zahana Zexe
Ştiam că e lângă fosta casă de cultură „Mihai Eminescu”, acum Teatrul Metropolis, dar Zexe şi-a luat tălpăşiţa niţel mai încolo, în locul unde era „Garibaldi”, alt restaurant.
Restaurante din Bucureşti: Omnivore's dilemma
Este genul acela de loc urban cool, suficient de occidental şi exclusivist, dar şi suficient de homey pentru a ieşi complet din contextul unui Bucureşti kitschos.
Love Carnival la Hotel Epoque, până pe 21 februarie
Hotel Epoque prezintă în luna februarie programul special de oferte tematice „Love Carnival”, care se va desfăşura până pe 21 februarie.
Gastro culturale: Porc cu piper la Bastilia
Povestea pe care a pus-o la cale Matei Martin, la ultimul nivel al abia deschisei librării din Piaţa Romană, se întâmplă luni seara, la fiecare două săptămâni.
Club „La Dolce Vita” - Pub & Restaurant Italian
Dacă tema acestui număr e miza anului 2012, atunci eu n-am niciun dubiu când spun că primitorul (nu despre dimensiune vorbesc) local așezat vizavi de liceul „Dinu Lipatti” este un pariu câștigat. De mult.
Restaurante din Bucureşti: Steak House
Dacă veți mânca ce vedeți în fotografie veți vedea de ce bucata asta de carne se numeşte T-Bone. Eu am comandat bucata cea mai mare din meniu (66.90 lei), adică pe cea de 500 de grame (crudă).
Restaurante din Bucureşti: Monte Carlo
Alors, Micul Paris fără un colţ de Coastă de Azur? Iahturi, Ferrari, gagici, cazinouri, F1, gagici, „bijuuri”, gagici, toate astea, la un loc, nu prea merg pe malurile dâmboviţene.
Restaurant românesc: Cocoşu’ Roşu
Restaurantul pare a fi acea cârciumă pusă în drum, exact ca în celebrul şlagăr autohton. Localul se ghidează după lozinca „românul petrece”, aşa că mâncărurile sunt asezonate cu un program artistic live.
Restaurante pescăreşti: Casa tulceană
Multe amintiri am de aici. Unele foarte dragi, unele mai tulburele, oricum, era, la un moment dat, restaurantul meu favorit, pe vremea când îl chema „Christie's” și când proprietarii vegheau la cele trebuincioase.