[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Andrei Creţulescu publicat la: 4/01/2012
La Nana

La Nana

La Nana mergem de când l-am descoperit, adică de un an şi ceva.

La Nana mergem pentru gazde, pentru gust, pentru că ne simţim ca-n bucătăria unei mătuşi... sau, mai degrabă, a unor prieteni. La Nana mergem pentru icrele de ştiucă, întotdeauna proaspete, întotdeauna savuroase, mai ales acompaniate de un pahar de vin alb şi o ciabatta caldă.

La Nana mergem pentru că putem combina ce poftim din mâncărurile gătite dimineaţa (noi n-ajungem niciodată înainte de prânz), deci ne putem trezi în farfurie cu pulpă de viţel la tavă şi sote de mazăre sau varză dulce şi imambayaldî (fiecare îl scrie cum vrea, donc).

La Nana mergem pentru că ştim că vom stropi bucatele cu socată de casă, întotdeauna parfumată.

La Nana mai mergem şi pentru dulciurile cu aromă de copilărie – trec peste chec şi tartele cu fructe rapid, pentru că vreau să ridic în slăvi cel mai bun krantz pe care l-am mâncat vreodată.

La Nana mergem ca să ne simţim (ca) acasă – şi, exact ca acasă, încheiem cu un rachiu de casă, din partea casei.

La Nana... o să spuneţi că mergem de snobi sau burgheji sau cărpănoşi (nu costă mare lucru) şi, dat fiind că tot pomenim de casă, mai bine înţepenim în fotoliu. Ei bine, la Nana se poate comanda şi pentru acasă de-acum – so there

La Nana, str. Ion Câmpineanu22, tel. 0722.293.069, nananaturalfood@gmail.com