[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Localuri

Băcănie à la française

Băcănie à la française

Băcănia Coco s-a lansat pe 23 august, anul acesta. Numele de Coco a venit cât se poate de natural şi s-a pliat perfect pe dorinţa proprietarilor de a crea un proiect cu faţă umană.

La Tienda, casa del jamon

La Tienda, casa del jamon

La Tienda este singurul magazin specializat în jamon și alte specialități spaniole din București.

Restaurante de hotel: Residence

Restaurante de hotel: Residence

În București sînt trei. Care mai de care mai frumos, mai arătos și mai ofertant. Le putem spune, generic, boutique-hotel.

Casa Capșa, tradiţie de Bucureşti
Adresa: Calea Victoriei, nr. 36, Telefon: 021.313.40.38, Fax: 021.313.59.99, E-mail: office@capsa.ro, Website: www.capsa.ro

Casa Capșa, tradiţie de Bucureşti

Totul e greu la Capșa și nu (doar) în înțelesul metrologic al cuvântului. Trecutul domină, mobilierul e clasic, culoarea dominantă e roșu Bordeaux, e mult lemn, sunt candelabre, farfuriile au antet.

Cârciuma lunii: Gedo

Cârciuma lunii: Gedo

Altă poveste e cu Gedo. Proprietarul este un domn din Sudan, al cărui nume nu îl știu, dar care este foarte amabil și care, deseori, vă servește cu bucatele gătite la dumnealui în cârciumă.

Terasa Muzeului Antipa

Terasa Muzeului Antipa

Antipa Cafe e mare, are scaune (normale și înalte), canapele (cred c-am văzut și un balansoar) și mese neînghesuite, cu pânze albe, care pe arșiță pot fi foarte folositoare.

Terasa OAR

Terasa OAR

OAR sunt inițialele pe care eu le-am descoperit (mai bine) cam acum un an, împreună cu prietenii.

Restaurant oriental: Ali Baba

Restaurant oriental: Ali Baba

Traversez pasajul Muncii (oribil cuvânt) și ajung în dreptul restaurantului Ali Baba.

Restaurant libanez: Grenadine

Restaurant libanez: Grenadine

Tot de pe aceleași meleaguri culinare ca si Ali Baba este şi Grenadine, restaurantul cu specific libanezo-internațional de pe lângă fostul magazin Eva.

Wine Bar: „O mie de chipuri”

Wine Bar: „O mie de chipuri”

Trei niveluri, parter, un mic etaj, mai corect ar fi un mic balcon interior și subsolul, cu, măcar, un perete tapetat cu sticle de vin așezate pe orizontală. „O mie de chipuri” e ceea ce numim formal, wine bar.