[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Localuri

Baruri din Centrul Vechi: Oktoberfest

Baruri din Centrul Vechi: Oktoberfest

Un nou obicei al vieţii de noapte: vedem răsăritul în Oktoberfest. După ce cluburile şi barurile din Centrul Vechi, cel puţin, s-au închis, „turneele” continuă aici.

Cafenele din Centrul Vechi: Smârdan

Cafenele din Centrul Vechi: Smârdan

Cum să vă zic, trebuie să-mi domolesc, niţel, bucuria şi plăcerea, evidente, cu care scriu despre acest loc. E preferatul meu! L-am descoperit la câteva zile după ce fusese deschis, parcă prin vara lui 2010.

Club „La Dolce Vita” - Pub & Restaurant Italian

Club „La Dolce Vita” - Pub & Restaurant Italian

Dacă tema acestui număr e miza anului 2012, atunci eu n-am niciun dubiu când spun că primitorul (nu despre dimensiune vorbesc) local așezat vizavi de liceul „Dinu Lipatti” este un pariu câștigat. De mult.

Restaurante din Bucureşti: Steak House

Restaurante din Bucureşti: Steak House

Dacă veți mânca ce vedeți în fotografie veți vedea de ce bucata asta de carne se numeşte T-Bone. Eu am comandat bucata cea mai mare din meniu (66.90 lei), adică pe cea de 500 de grame (crudă).

Restaurante din Bucureşti: Monte Carlo

Restaurante din Bucureşti: Monte Carlo

Alors, Micul Paris fără un colţ de Coastă de Azur? Iahturi, Ferrari, gagici, cazinouri, F1, gagici, „bijuuri”, gagici, toate astea, la un loc, nu prea merg pe malurile dâmboviţene.

Restaurant românesc: Cocoşu’ Roşu

Restaurant românesc: Cocoşu’ Roşu

Restaurantul pare a fi acea cârciumă pusă în drum, exact ca în celebrul şlagăr autohton. Localul se ghidează după lozinca „românul petrece”, aşa că mâncărurile sunt asezonate cu un program artistic live.

Restaurante pescăreşti: Casa tulceană

Restaurante pescăreşti: Casa tulceană

Multe amintiri am de aici. Unele foarte dragi, unele mai tulburele, oricum, era, la un moment dat, restaurantul meu favorit, pe vremea când îl chema „Christie's” și când proprietarii vegheau la cele trebuincioase.

Restaurant cu specific românesc: Şarpele Roz

Restaurant cu specific românesc: Şarpele Roz

„Țac-pac, stai că trag, pân' la ziuă praf mă fac”, „Şi iarăşi beau să mă trezesc” şi, mai ales, vorba lui Gheorghe Dinică, „Lumea e mică. Ce mai... câteva mese”.

Cină

Cină "oarbă" la Blind Restaurant

Atunci când unul dintre simţuri este anihilat, celelalte se străduiesc să compenseze. Aşa se explică faptul că orbii aud mai bine sau că surdomuţii văd excelent. Pe acest principiu se bazează şi Blind Restaurant.

Cafenele din Bucureşti: Café Lautrec

Cafenele din Bucureşti: Café Lautrec

Franța, final de secol XIX. Catifea roșu-aprins, draperii greoaie și ușor prăfuite, alături de mai multe reproduceri după Henri de Toulouse-Lautrec te transpun pentru câteva ore.