Florin Barbu
A colaborat cu publicațiile TimeOut București, Dilema veche, Dilemateca, Observatorul Cultural și, din octombrie 2011, este Editor Localuri al revistei BeWhere!.
Wine corner: Bruno Wine Bar
Ultima oprire este o premieră pentru mine. „Bruno Wine Bar” este situat în Piaţa Muzeului, în parterul unei case frumoase, decorat uşor vintage, cu podea, cu mobilier din lemn, cu personal amabil şi destul de cunoscător.
C'est si bon!
Ca un perpetuu îndrăgostit (și) de gastronomia franceză, sunt onorat să vă ofer o mică plimbare printre terine, supe creme, tarte și vinuri franțuzești gătite aici, în (destul de) Micul Paris. E 14 iulie.
Une fourchette cum alta nu-i. Interviu cu Andreea Popovici
Am aflat prima dată de site-ul lafourchette.ro de la prietenul Antoine Bagnanichi, care a gătit andouillettes des Troyes cu gust delicios.
Drink test: Old City - Absolut
Pentru ultima escală am ales tot un old, anume Old City, barul de pa Lipscani, unde, în seara fiecărui weekend, muzica bubuie de o auzi de peste toate străzile locului, aproape.
Drink test: Old Havana - Havana Club
Trecem oceanul în vioaia Cuba, unde romul e la mare preţ şi căutare, zic cunoscătorii.
Drink test: Spice Pub&Club - Jameson
E timpul să condimentăm puţin ieşirile noastre, şi ce loc mai bun decât „Spice”, clubul de pe Calea Victoriei, un loc care mie îmi place, printre altele, şi pentru că e printre puţinele cluburi care nu e (era să zic îngropat) sub nivelul solului.
Cocktail la puterea a 4-a
Vă propunem un traseu cu patru halte și patru maeștri de ceremonii care să vă însoțească în călătorie. Pe bilet am trecut numele licorilor, patru la număr și ele... ca să știți ce anume cereți la „ghișeu”.
Cronică de film - Rock pentru totdeauna
Doamnelor, domnișoarelor și, hai și dumneavoastră, domnilor luați-vă bilet la mall pentru un film de mall.