Florin Barbu
A colaborat cu publicațiile TimeOut București, Dilema veche, Dilemateca, Observatorul Cultural și, din octombrie 2011, este Editor Localuri al revistei BeWhere!.
În distribuţie: un cuplu de actori
Actorii Ioana Flora şi Mihai Brătilă sunt căsătoriţi de 6 ani, povestesc despre începuturi, într-ale cuplului şi ale actoriei, despre vocaţie şi pedagogie, despre copiii de acasă şi despre cei de la şcoală într-un interviu de Florin Barbu.
Nou9
Bucureștiul îți oferă, din când în când, surprize foarte plăcute, iar plăcerea e cu atât mai mare când descoperirea e întâmplătoare. Astfel, ce vă mai poate oferi o plimbare la Șosea?
Games bar: Ludic
Nu credeam să fie atâtea jocuri de jucat... indoor, care să nu fie de noroc și, mai ales, nu bănuiam că-s atât de mulți jucători, unii dintre ei, dependenți.
Scotch, single malt, Scotland
La un moment dat, în Skyfall, Silva/Javier Bardem îi oferă lui James Bond un shot cu Macal-lan de 50 de ani, despre care spune că știe că e preferatul agentului 007.
Libanul, mereu savuros
Pe 22 noiembrie este ziua națională a Libanului, o țară frumoasă, cu un trecut agitat și cu o bucătărie delicioasă, care a poposit, de câțiva ani buni și pe meleagurile bucureștene.
Drumul viilor
Dacă sunteţi iubitori de vinuri româneşti şi dacă sunteţi curioşi cum se produc acestea şi vă doriţi o ieşire din obişnuinţa sfârşitului de săptămână,ar fi potrivită o mică evadare prin câteva dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate podgorii din Prahova, unde veţi fi trataţi cu tot dichisul.
007: Coordonata Skyfall - cronică de film
Bond, James Bond s-a întors pe marile ecrane și o face în stilul bine-cunoscut, urmărind și doborând dușmanii Majestății Sale.
Piccolo Mondo - cronică de local
Anul viitor, acest restaurant va împlini 20 de ani și este printre primele cu specific din București.
O lună în Thailanda
Debutul în lungmetraj al lui Paul Negoescu s-a lăsat așteptat destul de mult timp, dacă ținem cont de frecventele apariții ale regizorului în festivalurile dedicate scurtmetrajului, unde titluri ca Renovare sau Derby au fost remarcate.
Four Seasons - cronică de local
După cum am citit pe bine organizatul site, restaurantul este deschis în decembrie 2002, așadar, iată o bună ocazie să urăm echipei celor „patru anotimpuri” ani mulți și clienți mulțumiți, sătui și fideli!