Ristretto Bianco, noul espresso de la Starbucks
Starbucks a lansat un nou produs, Ristretto Bianco, prima băutură pe care restaurantul o lansează în ultimii 15 ani şi prima adăugire importantă în meniu, de la intrarea pe piaţa din România.
Noua reţetă a fost realizată pentru a răspunde standardelor cele mai exigente, băutura având un gust mai intens de espresso.
Ristretto Bianco este o băutură aromată, cu un gust cremos şi mătăsos, păstrând calitatea Starbucks. Este o cafea intensă, o combinaţie a două shot-uri de Ristretto cu o spumă fină de lapte. Shot-urile de Ristretto se prepară folosind aceeaşi cantitate de cafea ca un shot de espresso normal, dar folosirea unei cantităţi mai reduse de apă le asigură o aromă puternică şi o consistenţă mai bogată.
Starbucks oferă şi Anniversary Blend, o cafea cu o notă amăruie intensă. Amestecul are la bază un sortiment extrem de preţios: boabe maturate de cafea Sumatre, în timp ce Rockslide Brownie este o prăjitură de ciocolată cu alune inundate într-o bogată cremp de caramel.