Remy Martin Cognac Club, la a cincea întâlnire
Remy Martin şi Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucureşti au organizat cea de-a cincea întâlnire în cadrul Remy Martin Cognac Club, primul Cognac Club din România.
În cadrul întâlnirii a fost lansată Metaxa 12*, o băutură aromată şi complexă. Invitatul special al serii a fost Constantinos Raptis, Metaxa Master Blender, un expert în arta selectării şi maturării, care creează aroma şi textura Metaxa.
Raptis a obţinut diplima de oenolog de la Departamentul de Agricultură al Universităţii din Atena, iar din 1990 a devenid al cincea Master Blender din istoria Metaxa.
Reţeta Metaxa 12* este una secretă, iar invitaţilor le-a fost pusă la încercare abilitatea de a recunoaşte savoarea Metaxa 12* în cadrul unui "blind tasting".
Întâlnirile membrilor Remy Martin Cognac Club au loc în fiecare lună, iar următoare întrunire va avea loc pe 26 ianuarie 2012. Membrii sunt informaţi cu privire la ultimele noutăţi din domeniu şi beneficiază de discounturi speciale la achiziţionarea variantelor super premium şi luxury din portofoliul Remy Martin şi Metaxa.