Aura Clara Marinescu
A coordonat Cronica Literelor și Artelor Române, un supliment cultural editat de cotidianul Cronica Română. Din 2008 face parte din redacția Adevărul. Domeniul responsabil: Cultură și Timp Liber. Din august 2011 este editor al secțiunii Oraș la revista lunară de cultură și timp liber BeWhere!
Fotoreportaj: Sfârşit de ianuarie în Bucureşti
-7 grade Celsius este maxima zilei. Și așa va rămâne și mâine.
Muzeul din muzeu: Catalog și concluzii
Vă plac desenele animate? Dar ilustrația de carte? Ce spuneți de manga și de grafica românească?
„Facelift pentru paltoane”: O nouă viaţă pentru hainele de iarnă
Creative Arts vă invită la un atelier cu și despre paltoane. Veți ȋnvăţa de la trainerii Creative Arts cum se crează accesorii pentru piesele vestimentare de toamnă-iarnă şi cum se aplică acestea pe trenciuri, paltoane, sacouri sau geci.
Agenda institutelor culturale din Capitală
Ce fac institutele culturale la început de an nou și la final de ianuarie? Organizează concerte și petreceri pentru toate gusturile.
Urban gifts
În fiecare an, de fiecare dată la început de februarie, apare dilema: ce să-i cumperi de Valentine’s Day? Navigând prin tot felul de pagini electronice am găsit cadouri cu stil, dar şi unele cu care vă puteţi surprinde partenerul (a).
Hai la joc! Indoor
Pentru părinții stresați și care rar găsesc timp să se destindă în compania odraslelor am găsit soluția: locurile de joacă indoor special amenajate.
Moştenirea Storck
El, sculptor, ea, pictoriță. Frederic și Cecilia Cuțescu Storck au creat la București o dinastie de artiști. Patru generații, copii și nepoți au urmat calea artelor. Moștenirea culturală a familiei se află într-o casă atelier din centrul Bucureștiului.
La gura sobei: Jackson Bar
Vă amintiţi de The Jack? De ceva vreme, s-a transformat în Jackson Bar. Se află tot pe Calea Griviţei, înăuntru se ascultă tot rock, iar clienţii îşi fac intrarea tot pe bază de sonerie.
La gura sobei: Crama Domnească
Un meniu bine ales, construit pe principiul „ca la mama acasă”, cu tochitură şi păstrămioară, cu pui la jar sau tras în sabie, toate bine coapte sau fripte, şi un decor de poveste.