restaurante romanesti
OraşDe citit: Restaurante din România
Unele localuri spun poveşti. Asta pentru că ideile au pornit de la arhitecţi talentaţi.
RestauranteVărzăria Păstăioase
Pe vremuri exista şi o Fasolărie, ba chiar am auzit că ar fi fost şi o Cartofărie. Eu am prins „decât” Vărzăria şi Fasolăria, două localuri lipite, cu atmosferă de cârciumi populare, care ofereau varii sortimente din cele două legume, gătite atent, cu gust dens.
RestauranteLa gura sobei: La Copac
Semnalizat discret, pe una dintre străzile lăturalnice din centru, e destul de uşor să treci pe lângă La Copac, dacă nu eşti familiarizat cu zona. Dar pentru că ar fi păcat să nu-i treceţi pragul, vă atenţionez!
RestauranteIzvorul Rece
Restaurantul Izvorul Rece este amenajat în stil rustic şi are specific românesc. Este format din două saloane şi terasă, capacitatea restaurantului fiind de 100 de locuri. Beneficiază de aer condiţionat, internet wireless şi parcare.
RestauranteGarlic Pub
Garlic Pub este amplasat în zona Dacia-Piaţa Spaniei, şi are un specific românesc şi italian, reprezentat de tipurile de pizza şi paste oferite în meniu. Organizează petreceri private cu o capacitate de cel mult 60 de persoane.
RestauranteBabadochia
Restaurantul Babadochia oferă bucătărie veche ţărănească şi târgoveaţă, denumirile mâncărurilor fiind cele "de botez", din respect pentru pionierii gastronomiei româneşti. Organizează petreceri private, mese festive, evenimente corporate.