Bucureşti
MuzicăInterviu cu Paul Fenton, T-Rex
Veteranul baterist Paul Fenton vorbeşte despre trupa care aduce tribut muzicii lui Marc Bolan şi despre concertul pe care britanicii îl vor susţine la Bucureşti.
TurismCarol Parc Hotel
Pe vârful Dealului Filaret, în cel mai înalt punct natural al Bucureştiului, se află un small luxury boutique hotel de 5 stele. Carol Parc Hotel a fost inaugurat acum cinci ani în fostul palat Şuter de la 1906.
TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Residence Hotels
Pentru aceia dintre voi care vor rămâne de revelion în Bucureşti, BeWhere! a făcut o trecere în revistă a ofertelor restaurantelor si hotelurilor din oraş.Mai jos oferta celor de la Residence Hotels
TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Carol Parc Hotel
Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cină la unul dintre numeroasele restaurante de hotel. Continuăm lista cu Carol Park Hotel
TurismRevelion 2012 în Bucureşti: JW Marriott
La Marriott Revelionul se laudă cu o strălucitoare ţinută retro şi o colecţie de petreceri dedicate fiecărei decade clasice din istorie.
TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Hotel Epoque
O petrecere Belle Epoque într-o noapte... epocală. Vi se promit dansuri picante, muzică de cabaret, delicii gourmet, toate într-un abandon tipic pentru Parisul de altădată.
TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Athénée Palace Hilton
Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cina la unul dintre numeroasele restuarante de hotel. Continuam lista cu Athénée Palace Hilton.
TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Radisson Blu
Pentru aceia dintre voi care vor rămâne de revelion în Bucureşti, BeWhere! a făcut o trecere în revistă a ofertelor restaurantelor si hotelurilor din oraş.
Evenimentul luniiFestivalul Internaţional de Literatură Bucureşti
A patra ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură Bucureşti promite să fie un eveniment memorabil al lunii decembrie. Timp de trei zile, scriitorii români şi străini îşi aşteaptă cititorii la Clubul Ţăranului.
FeaturesCocktail bars: Laborator, Flair Angel, Newton Cocktail Bar
Sunt puține la număr, dar se luptă pentru întâietate. Sunt localuri creative, iar inventivitatea lor se regăsește în formula din pahar.
FeaturesVremea librarilor. În vizită la librăria Bastilia şi la Cărtureştiul din AFI Palace
În epoca iPad-ului, cărțile nu sunt lasate să doarmă pe rafturi. Se deschid noi librării în oraș. Iar poveștile scrise devin pretext cultural pentru evenimente.
RestauranteCasa Latină
Restaurantul Casa Latină din Bucureşti dispune de mai multe saloane, grădini de vară, sală de bal sau cramă. Organizează petreceri private, nunţi sau team building indoor.
RestauranteChez Toni
Restaurantul Chez Toni din Bucureşti este situat în incinta complexului "Pescariu Sports and Spa", de pe malul lacului Tei, şi are specific libanez. Capacitatea restaurantului este de 70 de locuri. Organizează petreceri private sau alte evenimente.
RestauranteDon Taco
Restaurantul Don Taco din Bucureşti a fost primul local cu bucătărie şi preparate de bar mexicane din România. Meniul include şi mâncăruri româneşti sau internaţionale. Organizează petreceri private, aniversări, evenimente mondene.
CluburiEnvy Club
Envy Club este amplasat în apropierea Pieţei Charles de Gaulle, decorul interior fiind unul luxos, în stil modern-industrial. Organizează petreceri tematice şi spectacole, inclusiv cu artişti străini. Dispune de o parcare pentru clienţi.
Baruri1974 Nişte Domni şi Fiii
Barul 1974 Nişte Domni şi Fiii se descrie ca fiind "acest bambu al punk-rockului bucureştean".
CluburiCoolCat
Clubul bucureştean CoolCat funcţionează ca o cafenea în timpul zilei, are bibliotecă, bar, desk pentru DJ, cameră de joacă, două săli de expoziţii, dar şi loc pentru petreceri şi evenimente speciale.
CluburiExpirat OtherSide
Expirat OtherSide este scena de muzică numărul 2 din Expirat, fiind un spaţiu independent, mai restrâns. Funcţionează trei zile pe săptămână, cu genuri muzicale diferite: miercuri-selectro, vineri-supradoză de piese, sâmbătă-going out on saturday.
RestauranteTaverna Maria
Taverna Maria din Bucureşti are specific grecesc, de la reţetele din meniu şi până la decor sau muzica interpretată de formaţia restaurantului.