Anca Negoiță
În 2005 se angaja ca redactor la suplimentul de business lifestyle al Ziarului Financiar, După Afaceri. Aici a lucrat 6 ani, timp în care a avansat la poziţia de eredactor şef al suplimentului După Afaceri. Din 2011 este redactor şef adjunct la revista BeWhere!
Jurnal de călătorie: Vacanţe cool
Pe lângă faptul că se ocupă de PR-ul The Place Concept Store şi brandul de fashion 109, a lansat anul acesta şi www.placerileluinoe.ro şi proiectul Book Cover Tee.
Jurnal de călătorie: Sulina
Gabi Urda este consultant de comunicare freelancer, designer de bijuterie şi peste toate este „ochi” pentru oameni, lucruri şi locuri frumoase.
Biker’s Club
Nu trebuie să fii motociclist pentru a te hrăni ca un motociclist. Aceasta a fost ipoteza de la care am pornit atunci când, sfioşi, ne-am oprit în faţa barului de pe DN1.
Burriana, Valencia, Oropesa del Mar şi Peniscola [episodul 2]
Am plecat, aşadar, din Barcelona într-o dimineaţă de marţi, cu trenul. După vreo 3 ore ajungeam în Burriana, morţi de foame şi cu chef de plajă, somn şi sangria. Nu neapărat în această ordine.
Stephany's
Este prima brioşerie de pe la noi. S-a deschis în Dorobanţi cu doar o lună şi ceva în urmă. Are o terasă mică şi cochetă, un interior colorat şi un galantar cu multe brioşe plus o tablă cu sugestii de ceaiuri reci şi limonade.
Liliana Paraipan: Echivalentul spa-ului de azi...
Liliana Paraipan este proprietara Eden Spa, primul din România şi unul dintre cele mai dezvoltate. Amintirile sale sunt poveşti despre ceai de muşeţel, apă de trandafiri şi flori de lavandă.
Andreea Baniţă: „Să grădinăresc, să pictez, să fac prăjituri şi să citesc”
Deşi cariera sa se învârte în jurul unui domeniu destul de strict şi de lipsit de creativitate cum este cel bancar, pasiunea de suflet este cât se poate de romantică şi de inventivă. Pentru că Andreea Baniţă a crescut printre flori.
Alexandra Paven: Memorii parfumate
Sunt patru ani deja de când a deschis parfumeria Createur 5 D'Emotions. Are puţin peste 35 de ani şi se pricepe să recomande parfumul perfect.
Adriana Sohodoleanu: Copilărie cu gust de biscuiţi cu lapte şi un strop de dulceaţă de trandafiri
Adriana Sohodoleanu a lansat în urmă cu câţiva ani boutique-ul de delicii gourmet Biscuit. Renunţa atunci la cariera într-o corporaţie pentru visul său gastronomic.
Colaborări al fresco
Ana Wagner şi Cristina Bazavan, Adrian Oianu şi Alex Moise, Roberto dal Seno şi Cristina Mazilu. Trei perechi de oameni au colaborat şi au creat ceea ce înseamnă o cină italiană, vara, în aer liber.